Nordiska Travmuseet fyller 25 år!

Nordiska Travmuseet invigdes 1998. Det innebär att Travmuseet i år fyller 25 år. Detta kommer att uppmärksammas på söndag då vi bland annat arrangerar ett Jubileumsseminarium och bjuder alla museigäster på kaffe och tårta.

Första punkten nu på söndag sker redan klockan 11.00 då vi arrangerar ett Jubileumsseminarium i museets konferenssal med Kjell Ericsson, Tore Fyrand, Remy Nilson m fl. Där ger vi en återblick av de första 25 åren.

På söndag kan du hos oss se alla våra utställningar, bland dem en fotoutställning om de första 25 åren, men vi har så mycket mer att visa dig som vi hoppas du ska tycka om.

Under söndagen är det fina GS75-tävlingar i Årjäng. Det betyder hela sju lopp där segraren får 35 000 kronor eller mer. Bäst betalt är det i Nordiska Travmuseets Jubileumslopp där segrande kallblods ägare belönas med 50 000 kronor. Här gästar bland andra Guli Fantom, som i de senaste åtta starterna vunnit alla utom en.

Nordiska Travmuseets Jubileumslopp för varmbloden ser en bra gäst i Ramos, som vunnit alla sina fyra starter, så här långt i karriären.

Årjängstravet lockar också med familjedag och dessutom vårmarknad i spelhallen. Första start sker klockan 13.45.

Klockan 14.00 – 15.00 bjuder vi alla gäster på museet på kaffe och tårta.

Välkommen – vi hoppas du kan komma!