Seminarium och Hall of Fame-fokus på Travmuseet

Just nu förbereder vi för fullt inför helgen 15 och 16 juli här i Årjäng då vi ska arrangera seminarium med besökare från både Sverige och Norge samt hedra Liv Haslie, Robert Bergh, Readly Express, Timo Nurmos och Jomar Blekkan som valts in i Hall of Fame.

Maria Croon VD Svensk Travsport

Vi börjar redan klockan 14.00 på fredagen med ett öppet travseminarium där Maria Croon (bilden), VD Svensk Travsport, Svein Morten Buer, generalsekreterare DNT och Petter Johansson, Manager Betting Objects ATG ger en information om första halvåret 2022 avseende sport och spel i Sverige och Norge.

Eftermiddagen avslutas med ett panelsamtal på temat ”Hur skapar vi goda förutsättningar och framtidstro för travsporten – lokalt, nationellt och internationellt?”

Fredag kväll bjuder Årjängstravet på nio intressanta lopp med första start 18.30 medans vi på museet har Hall of Fame-middag med invalda travsportsprofiler och andra inbjudna gäster.

Lördag – allt av det bästa

Lördagen inleds klockan 12.00 på museet med en Hall of Fame-ceremoni för invalda och inbjudna där vi bland annat visar de fantastiska filmerna om varje invald. Inget öga brukar vara torrt!

Klockan 13.50 är det Hall of Fame-presentation med årets invalda i vinnartribunen på Årjängstravet. 14.45 startar tävlingarna som bland annat bjuder på Erik Perssons Memorial för kallbloden och fartfesten Årjängs Stora Sprinterlopp.

Biljetter till tävlingarna bokas via Tickster, eller köps ”i dörren”.

Foto: Thomas Blomqvist, TR Bild