Lyssna på en podcast i hängmattan

18 juli, 2019

Lyssna på en podcast och ligga i hängmattan, kan kanske vara den optimala stunden i sommar. Vi har 14 stycken olika podcasts att välja på. Alla med olika invalda i Hall Of Fame. Vem väljer du?

45-60 minuter travsnack där journalisten Tony Ryttar pratar om det mesta med invalda i Hall Of Fame. Formatet gör att Tony hinner prata om sådant som normalt inte berörs.

Tony Ryttar har provat på det mesta i travsporten. Efter utbildning till hästskötare i Hudiksvall började han hos Tommy Hanné. Där blev han kvar i 8 år som hästskötare.

Tony passade många stjärnor hos Hanné. En av dem var Iata Käll, som vann Drottning Silvias Pokal. Som fölmärr gav hon liv till 13 föl. Den som blev bäst är Diamanten, som vunnit över 7 miljoner kronor.

Tony har också varit hästägare. Ride the Bullit är en, han vann 18 lopp. Men var också tvåa i Svenskt Travkriterium 1995 (Drewgi vann). Ride the Bullit tjänade över 2,5 miljoner.

Sedan blev det TV. Du har säkert sett honom många gånger i alla möjliga travproduktioner. Nu för tiden gör han mest gästspel när de stora loppen körs i USA och Frankrike, eller Elitloppet här hemma.

Tony har nyss träffat Jimmy Takter, Roger Walmann och Jorma Kontio. Årets invalda i Hall Of Fame. Nu är dessa rykande färska avsnitten inlagda på vår hemsida. Lägg därtill 11 avsnitt om tidigare invalda. Perfekt att lyssna på i hängmattan eller inomhus en regnig dag. Det svåra är egentligen i vilken ordning man ska ta dem.

Podcast, vad är det kanske du tänker? Jo, det är som ett radioprogram som du kan lyssna på när du vill och dessutom ”spola” fram eller bak.

Du hittar alla 14 om du klickar på knappen nedan: