Hall of Fame


Travsportens Hall of FameTravsportens Hall Of Fame visar personer och hästar som varit betydelsefulla för travsportens utveckling och popularitet i Sverige och Norge.


Presentationsfilm av 2024 års invalda

Invalda 2024

Erik AdielssonErik Adielsson visade redan som riktigt ung att han hade det som krävdes för att lyckas i travsporten. Han kör inte lika flitigt som många andra toppkuskar men hans rykte som en elitkusk finns för alltid.

Läs mer

Helen A JohanssonIngen kvinna hade kört i Prix d´Amérique. Helen A Johansson fick chansen 1995. Och som hon tog den. Helen vann tillsammans med Ina Scot. Århundradets bragd inom travet!

Läs mer

SpikeldSpikeld er en av de beste kaldblodshestene Norge har fostret. Spikeld skrev seg inn i historiebøkene med gullskrift da han travet 18,6ak i 2000 og ble tidenes første kaldblodshest under 1.20. Spikeld har også levert til gull i avlen.

Läs mer

Svante BåthRaden av fina unghästar som skapats av Svante kan göras hur lång som helst. Massor av segrar i bland annat E3 och även i de riktigt stora unghästloppen har gjort ett oförglömligt intryck.

Läs mer